DD Ponyva 3x3 méter PRO - Olive zöld

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 7-14 munkanap
Gyártó: DD Hammocks
Cikkszám: DDTARP3PRO
Szállítási díj: 989 Ft
Kívánságlistára teszem
SZÍN
28.800 Ft (22.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db
DD Ponyva 3x3 méter  PRO - Olive zöld
28.800 Ft (22.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A DD legnépszerűbb, 3x3-m méretű ponyváján alapuló innováció , és terepen végzett tesztelés eredményeként született meg a DD új 3x3 m méretű ponyvája, a DD Tarp 3x3 – Pro, mely a korábbi típusokhoz  képest még több beállítási lehetőséget és még sokoldalúbb felhasználhatóságot kínál a számos hozzáadott funkciónak köszönhetően.

 Először is  a ponyván lévő 18 db erős  rögzítő csat (9 db oldalanként) lehetővé teszi, hogy a ponyvát  több másik (természetesen ugyanilyen típusú) ponyvával kapcsoljuk össze, és így még több formában és méretben állíthatjuk fel menedékünket. A több ponyva pedig több ember között jobban elosztható terhet jelent.  Ideális csoportos vadkempingezéshez és nagyobb közösségi menedékhelyekhez rossz időben.

A korábbi 19 helyett a 3x3 Tarp- PRO ponyva most 21 db megerősített rögzítési pontot kapott. A korábbiakhoz képest hozzáadott 2 db rögzítési pont, mely a gerincvonal két oldalán helyezkedik el, még több lehetőséget biztosít a rögzítéshez, illetve a belső tér növeléséhez.  

A 3x3Tarp -PRO 16 fém fűzőlyukat is kapott minden külső rögzítési ponton, így a ponyva  sátorcövekkel már közvetlen a talajhoz rögzíthető, illetve sátorrúddal is használható. 

A sarok, és a középső oldalsó rögzítési pontok hevederei  tépőzárral zárhatóak. Így a benne rögzített feszítő zsinór összetekerhető és tárolható, anélkül hogy azok összegabalyodnának. 

A fenti jellemzők mellett a DD Tarp 3x3 - PRO teljesen viharálló, 3000 mm-es vízálló PU bevonattal és teljesen ragasztott varratokkal rendelkezik, így alatta minden körülmények között száraz maradhat.

Méret 3m x 3m
Súly 875 g (cövek & merevítő nélkül)ű
Anyaga
Csomag tartalma Sátor 3x3, 4 db cövek és merevítő, tárolózsák

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek