Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Kategóriák

Maxpedition termékek

  

MaxPedition – prémium taktikai hátizsákok, taktikai felszerelések

A MAXPEDITION céget 2003-ban, Los Angelesben alapították. A MAXPEDITION katonai táskák sikeresen egyesítik a katonai felszerelések rendkívüli strapabírását és funkcionalitását és a mindennapi igényeknek való megfelelést. A Maxpedition taktikai hátizsákjai túra hátizsákként is tökéletesek, hiszen számos rekesz , rendszerező található benne , így könnyedén és praktikusan elhelyezhetjük benne akar több napi felszerelésünket. 

Mára a MAXPEDITION táskák világszerte a különleges alakulatok, rendvédelmi szervek, és nem utolsósorban az aktív emberek alapfelszereléséhez tartoznak. Minőségben új mércét állított, azóta minden más gyártót hozzájuk viszonyítanak.

A MAXPEDITION első ügyfelei az Egyesült Államok fegyveres erői és a SWAT bevetési egységei voltak, akik tartós és extrém körülményekre tervezett katonai táskát, felszerelést kerestek a legszélsőségesebb helyzetek túléléséhez. A termékek gyorsan hírnevet szereztek, mivel maximálisan megfeleltek a legspeciálisabb igényeknek is.

A LEGACY sorozat a mai napig megfelel a legextrémebb felhasználók igényeinek is, a civil felhasználásra tervezett sorozatok, mint például az ENTITY™ Series, pedig a MAXPEDITION legendás tartósságát biztosítják elegáns, modern külsőbe rejtve.

Válasszon Ön is professzionális minőségű katonai táskákat kínálatunkból! 

 

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu