Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Kategóriák

ESEE kések

ESEE – Túlélésre tervezve

Az ESSE márkát Jeff Randall és Mike Perrin hozta létre.

Jeff és Mike együtt alapították a Randall’s Adventure & Training nevű vállalkozást, amely túlélőtáborokat szervez katonai és polgári szervezetek számára. Ügyfeleik a világ vezető alakulatai közé tartoznak, táboraikat Közép-és Dél-Amerika vadonjainak legmélyén tartják. Az extrém körülményeknek megfelelő felszerelés összeállítása komoly nehézséget jelentett, ezért a kések tervezését és gyártását saját kézbe vették.

Első késük, mely az RTAK névre hallgatott, a macheték letisztult funcionalitása ihlette, tervezésénél felhasználták a dél-amerikai őslakosok évezredes tapasztalatait. A kis szériában gyártott kés hamar népszerű lett, és az ESEE azóta is hű elveihez. Csak olyan kést engednek forgalomba, amelyet valós körülmények között, profi felhasználók teszteltek. A gyártásban az ESEE partnere az Idaho Falls-i (USA) Rowen cég.

Az ESEE filozófiája igen egyszerű:

Tiszteli ügyfeleit, tisztességes áron biztosítja a legjobb minőséget és késeit határozottan nem a vitrinek polcaira, hanem a valós körülményekre tervezi és gyártja a mai napig.

 

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu