Morakniv® Marine Rescue 541 - Stainless Steel - Black (ID 11529)

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Készlethiány
Gyártó: Morakniv
Cikkszám: NZ-541-SS-01
Szállítási díj: 989 Ft
Kívánságlistára teszem
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Morakniv® Marine Rescue 541 - Stainless Steel - Black (ID 11529)
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Morakniv – Az eredeti svédacél (1891 óta)

 
Nem valószínű, hogy létezik olyan európai gyártó, melynek gyökerei olyan mélyre nyúlnak vissza az időben, mint a Morakniv. A névadó Mora városában és környékén már vagy 400 esztendeje készítenek világszerte elismert borotvaéles pengéket.   
Mint oly sok gyártó, a Morakniv sem a ma ismert termékek gyártásával kezdte működését. 125 esztendővel ezelőtt, a 4 év amerikai utazás után szülőföldjére hazatért Frost-Erik Erson szánkógyárat alapított. Késeket kezdetben csak saját cége számára készített elsősorban fafaragó késeket. A késeket kiváló minősége miatt egyre többen keresték.
Az 1900-as években a Morában gyártott kések egyre szélesebb körben váltak ismertté, végül – számos egyesülés és cégfelvásárlást követően – 2009-ben bejegyzésre került az azóta világhírűvé vált Morakniv márka. 
Hogy mit várhatunk a Morakniv késektől? Letisztult, sallangmentes skandináv design, a jó értelemben vett egyszerűség és minőségi megmunkálás kedvező árfekvésben.
 
Gyakran mi is hangoztatjuk: Ha csak egy kést vihetsz magaddal, az Mora legyen!

Leírás és Paraméterek

A Mora Marine Rescue rozsdamentes acél pengéje fogazott, így ideális kötél, háló, heveder és hasonlók vágására, hegye pedig lekerekített, mely biztonságosabbá teszi a használatot. Ütésálló műanyag markolata kényelmesen ül a kézben, méretes ujjvédője pedig megakadályozza a kéz előrecsúszását.

Penge hossza 91 mm
Penge vastagsága 2 mm
Penge anyaga Rozsdamentes acél
Markolat hossza 106 mm
Markolat anyaga Műanyag
Tok Műanyag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!