Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás és fizetés

1. Személyes átvétel

Email-ben értesítünk amint átvehető a termék.

Kizárólag előre egyeztett időpontban az alábbi címen: 2030 Érd, Fürj utca 7. ( csak átvételi pont, nem üzlet) 

2. Házhozszállítás futárral

Házhoz szállítás esetén a csomagot a Magyar Posta Zrt. - MPL  kézbesíti. A kézbesítés ideje raktáron lévő termékek esetén 2-3 munkanap, egyéb esetben lásd a termék adatlapján. 

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Szállítási díj (előre utalás esetén):       1490 FT 

Utánvét díja  : + 300 FT 

 

 

3. Postán maradó, Postapont és Csomagautomata kézbesítés

Postán maradóként és PostaPontra címzett küldeményként az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. 

PostaPontos átvételi helyekről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz: 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postapoint

Szállítási díj ( előre utalás) :      1190 Ft

Utánvét díja  : + 300 FT