Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Mid Olive/Sage női bakancs

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 2-4 hét
Gyártó: HAIX
Cikkszám: 330134_35
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Méret ?
65.400 Ft (51.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Mid Olive/Sage női bakancs
65.400 Ft (51.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Mid Olive/Sage női bakancs tartósan vízálló és rendkívül lélegző. Ezt a háromrétegű GORE-TEX® membrán biztosítja a Black Eagle Nature GTX mid teljes belső bélésében. A Black Eagle Nature GTX midben minden helyzetben biztos stabilitást fogsz tapasztalni. A Haix Black Eagle Adventure 2.2 GTX Mid Olive/Sage női bakancs talpa speciális gumikeverékkel és innovatív profilkonstrukcióval, hogy megakadályozza a csúszást, rendkívül magas csúszásállóságot és tapadást biztosít számodra a legkülönfélébb felületeken.

A textil felsőrésszel rendelkező Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid Ws lélegezni engedi a lábát, mert átereszti a vízgőzt, és elvezeti a nedvességet a külvilág felé. Ezt a finoman feldolgozott mikroszálas szövet használata biztosítja.

Kényelmes érzést fog tapasztalni a Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid Ws-ben akkor is, ha több órán át kint van. Mert a benne lévő beépített csillapító ék tompítja a lépteit. Ezt HAIX Absorpciónak hívjuk: vezetéshez még hosszú munkanapokon is.

Intelligens fűzőrendszerünkkel gyorsan és egyszerűen hozzáigazíthatod Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid Ws-ed a lábad formájához.  A zárt fűzőrendszer biztosítja a biztonságos illeszkedést, míg a fűzős zseb új ​​kialakítása modern megjelenést kölcsönöz cipőjének.

A Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid Ws teljesen fémmentes, ezért ideális a biztonsági területeken végzett munkához. 

A megfelelő cipő a lábadhoz. A speciálisan kialakított tartóknak köszönhetően a Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid Ws tökéletesen illeszkedik, és tökéletes viselési kényelmet biztosít egész nap.

További Termékjellemzők: 

  • GORE-TEX®
  • Csillapítás enyhítése
  • Rendkívül csúszásálló
  • Alkalmas ortopéd talpbetétekhez
  • Elasztikus fűzők

Szín szürke/zöld
Magasság cm-ben 15,0 cm
Magasság közép
Felső anyag mikroszál/textil
Biztonsági besorolás nincs biztonsági osztály
Rögzítő gyors fűzés
Vízálló vízálló Gore-Tex-en keresztül
Cipő súlya 530 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!