Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kai szakácskések

KAI kések – Csúcsminőségű tradicionális japán kések modern köntösben

A KAI céget 1908-ban alapította Saijiro Endo az kardmestereiről ismert Seki városában, Japán Gifu prefektúrájában. A vállalat azóta is a család tulajdonában áll, és már a harmadik generáció vezeti a tökéletességre való törekvés szellemében. A KAI késekben a kardkészítő mesterek tudása ötvöződik a legmodernebb technikával és designnal. Nem véletlen, hogy a cég egyik legismertebb sorozata, a SEKI MAGOROKU egy híres 12. századi japán kard nevét őrzi, tisztelegve az ősi mesterek tudása előtt.

Mára a KAI világszerte ismert márkává nőtte ki magát, kései ott lapulnak minden a legismertebb séfek eszköztárában.

Egy KAI késsel dolgozva nemcsak a megkérdőjelezhetetlen minőséget, hanem a japán karkovácsok szellemiségének egy darabját tarthatjuk a kezünkben.